Domače klobase, bučno olje, najboljši kozji sir ...


Pomladansko obogatena in prebujena Mestna tržnica Celje je prava rešitev za vse tiste, ki bi radi napolnili prazne želodce z domačimi izdelki sledljive pridelave.

Z obiskom celjske tržnice bodo zadovoljni vsi, ki se želijo dobro in zdravo prehranjevati. Da prodajalci zagotavljajo višjo prehransko vrednost in varnost živil, potrjujejo tudi številna priznanja, s katerimi se lahko med drugim pohvali tudi Kmetija Cimerman iz Markovcev. Njihovi mesni izdelki so pripravljeni iz mesa, doma vzrejenih živali, ki jih krmijo z lastno pridelanimi krmnimi rastlinami integrirane pridelave. Gastronomsko kulinarične užitke zaokrožujejo z bučnim oljem, ocvirki in salamami.


Z nagradami in priznanji se lahko pohvalijo tudi v Sirarstvu Videc iz Vodruža pri Šentjurju. Butična sirarna se lahko pohvali s široko paleto izdelkov iz kozjega mleka; letos so na primer pridobili tudi certifikat za seneno mleko, ki potrjuje, da njihove koze ne jedo silaže, marveč seno in zeleno travo. Posebnost med izdelki so tudi mila iz kozjega mleka, ki so še posebej primerna za občutljivo kožo.

Več o ponudnikih in aktualni ponudbi na tržnici, kjer boste našli tudi šmarnice in dišeče domače jagode, pa si preberite v letaku.

Letak Ponudba na Mestni tržnici Celje (maj 2017)

w-video