Kuharski mojstri iz gostilne Pri kozolcu so v novembru odprli svoj lokal na celjski tržnici, da bi bili še bliže vam, dragi ljubitelji zdrave hrane. So sicer tudi redni gostje Odprte kuhne v Celju, Ljubljani in drugih slovenskih mestih. Poleg vrhunskih štrukljev so obudili spomin tudi na malce pozabljeno, a zato nič manj zanimivo in okusno jed - ajdove krape, prav tako biološke pridelave.
Starejši občani se bodo morda še spomnili slastnih pečenic na tržnici. Imamo veselo novico, da jih bo po 25 letih gostilna spet ponujala Celjanom. Ponudbo slastnih svinjskih in telečjih pečenic pa so razširili na ocvirke, zaseke in mesni sir, vse lastne proizvodnje.
Če bi želeli poskusiti njihove dobrote, potem vabljeni na tržnico od torka do sobote med 8. in 14. uro. Gostilna v Vojniku namreč obratuje samo za zaključene družbe.
Prijazno vabljeni na celjsko tržnico, kjer jih boste lahko obiskovali od torka do sobote od 8. do 14. ure.
• svinjska pečenica 3,90 EUR
• svinjska pečenica z zeljem in ocvirki 4,90 EUR
• bio skutini štruklji 3,90 EUR
• bio ajdovi krapi 3,90 EUR
• mesni sir 3,30 EUR
• mesna palčka v štručki 3,30 EUR
• bio skutini štruklji - zamrznjeni 2 komada: 3,90 EUR - za domov
• bio ajdovi krapi - zamrznjeni 2 komada: 2,90 EUR - za domov
• vino hišno belo - 0,1 litra 1,00 EUR
• radenska - 0,1 litra 0,20 EUR
Odprto od torka do sobote od 8. do 14. ure.