Spoznajte ekološke mesne izdelke iz same teletine


Če ste ljubitelji mesa in bi si radi privoščili res kakovostno teletino, potem je pravi samo en naslov – Kmetija Jenšterle. Ekološka kmetija Jenšterle iz Šentjurja je družinska kmetija, ki se ukvarja z rejo govedi mesnih pasem. Živali vzrejajo na način, ki je prijazen tako živalim kot naravi - brez stresa, brez uporabe antibiotikov, hormonov in umetnih krmil. Njihovo govedo je večji del leta zunaj, na paši, krmijo pa ga samo s travo, ki jo spomladi in poleti pokosijo na travnikih ob vznožju kozjanskega hriba Rifnik, kjer se nahajajo.

V njihovi prodajalni na Mestni tržnici v Celju lahko kupite vrhunsko telečje meso in ekološke mesne izdelke. Edini v Sloveniji prodajajo izdelke iz 100 % teletine. Ti izdelki ne vsebujejo svinjine, rastlinskih maščob, konzervansov, umetnih dodatkov in alergenov. Okusni izdelki iz 100 % teletine so zelo primerni za dojenčke, razne oblike diet itd.

Na kmetiji Jenšterle redijo pasme limuzin in rdeči angus, katerih meso velja za najkvalitetnejše na svetu.
Ob nakupu izdelkov nad 25 EUR vam v aprilu podarijo paket BIO telečjih hrenovk!

aktualnem letaku o ponudbi na Mestni tržnici Celje si preberite tudi o Kmetiji Podkrižnik, ki prodaja najboljšo domačo skuto. 

 

 

w-video