Pri Založnikovih predelujejo meso na klasičen način


Marjan Založnik že od leta 1990 odkupuje meso od lokalnih rejcev in ga na klasičen, star način predeluje v številne mesne dobrote. Njegova Mesarija Založnik s sedežem na Cesti v Laško v Celju je znana po pestri ponudbi poltrajnih in trajnih mesnih izdelkov ter svežem mesu, a še najbolj jo odlikuje tradicionalen način predelave s soljo, česnom ali poprom, brez raznih dodatkov.

Ponujajo celo paleto izdelkov, med katerimi pa so med kupci na tržnici posebej priljubljene telečje hrenovke in teletina ter pečen odojek, ki omamno zadiši vsako soboto. Kot pravi nosilec dejavnosti Marjan Založnik, Celjani radi nakupujejo tudi mini kranjske klobase, domače hrenovke in domače ocvirke.

S hladnejšimi meseci bodo spet aktualne domače krvavice, pečenice, pečenka v mreži in domača šunka. Vsi mesni izdelki so kakovostni in v naravnih ovitkih.

Marjan Založnik je na tržnici od torka do sobote, kjer pripravlja tudi razno pečeno meso za sabo. Meso pripravi tudi po naročilu oziroma po željah strank. Ker sezone piknikov še ni povsem konec, gredo dobro v promet pivske klobase, čevapčiči in kotleti.

 

Kdaj jih lahko obiščete na tržnici? 


Od torka do petka 7.30-13.00
Sobota 7.00-13.30
Nedelja, ponedeljek, prazniki – zaprto

 


Letak Ponudba na Mestni tržnici Celje – september 2017

 

w-video