Kmetje, vabljeni, da ponudite svoje pridelke, cenjeni kupci pa vabljeni k nakupu sveže, zdrave in kakovostne hrane domačega izvora! Mestna tržnica je odprta, prodajajo pa se samo kmetijski pridelki ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov za preprečitev okužbe.

Tržnica je odprta vse dni. Poskrbeli smo za zaščito branjevk, tako da smo jim omogočili večjo razdaljo med stojnimi mesti, prav tako pa tudi za obiskovalce z razkužili in rokavicami.

Pokličite 041 328 008 |ali nam pišite trznica@simbio.si.

Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev potrošnikom na območju Republike Slovenije. V drugem členu so določene izjeme in tržnice spadajo med te izjeme, ki dopuščajo prodajo potrošnikom, in sicer med prodajalne z živili, vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, vendar pa le v delu, v kolikor se na tržnici izvaja prodaja živil, ne pa tudi drugih izdelkov (obutev, obleke, suha roba, itd.). Prodaja slednjih na tržnici skladno z odlokom ni dovoljena, enako kot v drugih nakupovalnih središčih.

w-video