Celje ta petek, 27. avgusta, v znamenju gina in kulinarike


Bliža se petek in naše tretje letošnje druženje na celjski Mestni tržnici. Vsem lepim trenutkom bomo nazdravili z ginom, zato smo tokratni družabno-kulinarični dogodek poimenovali Knežja tržnica gina. Uživali bomo v bogatem naboru slovenskih ponudnikov gina ter v obilju vrhunske jedače, vrhunskega vina in izbranega piva.

Poslovite se od poletja v velikem slogu in se nam pridružite. Mi bomo tam od 15. ure do 23. ure.

In kdo vse vas bo razvajal?

- Slovenski ponudniki gina: Petriot, Broken Bones, Triple GGG, Karakter, Brin gin, Berryshka in Vrabči
- Kulinarični mojstri: Galerija okusov, Gostilna Jež, Vafla, Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje, Ribarnica Celje in "Kje so tiste rožice" Kozjanska Pehta.
- Pivovarna Clef bo poskrbela za ljubitelje hmeljevih napitkov, vinarji Senekovič, Valdhuber, Greif in Radgonske gorice pa za navdušence nad vini.
- Za še prijetnejše vzdušje na tržnici bosta skrbela DJ Mare in DJ El Timo, nastopila pa bo tudi kantavtorica Urška Videnšek.

Vsi si želimo, da bodo naša srečanja varna, zato smo prepričani, da boste upoštevali vsa aktualna navodila za preprečevanje širjenja koronavirusa. Saj veste, umivanje rok, upoštevanje razdalje …

Pri izvedbi dogodka smo združili moči Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje, Simbio, d.o.o., KŠOC, Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje in Aljaž Cestnik s.p.

Naša skupna vrednota je tudi skrb za okolje. Zato zelo resno jemljemo ločevanje odpadkov, težimo k čimvečji uporabi steklenih kozarcev in promoviramo uporabo pitnikov na Mestni tržnici Celje.

Saj veste, čas, ki je preživet v dobri družbi, ostane za večno kot neprecenljiv spomin.

Se vidimo!

w-video