Pehta tehta je nova prodajalna na celjski tržnici, ki ponuja lokalne dobrote: domače piškote, sveže praženo kavo in nepozabne čaje. Drugačnost izkazuje s steklenimi dozami, kjer so shranjene dobrine v razsutem stanju (refuza).

”Embalaža Pehte tehte je ekološka - čaje, kavo in piškote ponujajo v bio kartonastih lončkih, obiskovalcem pa lahko dobrote stehtajo in zapakirajo tudi v vašo embalažo, da smo vsi skupaj prijazni okolju.

Kave Kofein so polne klepetavih karakterjev in hudomušno poimenovane, kavna zrna pa sveže pražena v Sloveniji. Prodajo krepijo tudi na spletu: www.kofe-in.si

Ponujajo domače piškote različnih okusov (od njihovih najbolj znanih ”Oldskul” in ”Čokoranča”) do novejših okusov, ki so jih pripravili posebej za ponudbo na tržnici – piškote z bučnicami, veganske ovsene piškote z banano, ovsene flepđeke, piškote z brusnicami in belo čokolado ter piškote z marelico in belo čokolado.

Na policah navdušuje tudi 40 izbranih čajev blagovne znamke Jazbičaj – sadni, zeleni, zeliščni, beli, afriški, rdeči in črni čaji.

Aktualna ponudba

Piškoti KUKI: že od 1,80 EUR / 100 g


Kava KOFEIN – že od: 3,60 EUR / 100 g


Čaj JAZBIČAJ – že od: 1,80 EUR / 50 g


Delovni čas:

četrtek: 9.00-13.00
petek: 9.00-13.00
sobota: 8.00-13.00
(boljši kot bo obisk, več bo Pehta tehta odprta 😊)w-video